Visningar

När du har hunnit titta på de hus-/lägenhetsobjekt som vi har skickat till dig, och anser att det är dags att gå vidare, är du välkommen till Spanien för visningar på plats.
Normalt vill vi spendera 2-3 dagar med dig i samband med visningarna. Vi vill inte hetsa fram ett beslut och vi vet av erfarenhet att önskemål och kriterier kan förändras, när man upplever verkligheten på plats. Och naturligtvis står vi för hela din vistelse i Spanien under visningsdagarna.

Ett normalt tredagarsupplägg för visning kan se ut så här:

Dag 1
Vi visar dig ett urval av fastigheter/lägenheter och områden, som kan vara av intresse för dig. Vi sätter oss sedan ner för att i lugn och ro diskutera och lägga upp planerna för dag 2.

Dag 2
Dagen ägnas åt att titta närmare på de objekt som hittills fallit dig mest i smaken. De flesta av våra kunder har vid det här laget någon eller några klara favoriter och vi kan sammanfatta dagen med att lägga upp ett ännu mer målinriktat program för dag 3.

Dag 3
Vi koncentrerar oss på de allra mest intressanta objekten. Normalt tar det nu lite längre tid för varje visning, för att du verkligen ska kunna ta ställning till alla detaljer.
Vissa vill nu direkt komma till ett avslut. Andra vill ta lite längre betänketid. Det är du som är chef i denna situation.